Archief - KSV Simson Homepage

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws

KSV Simson Landgraaf 2014 in de Landesliga!

Na een lange moeizame competitie 2013 in de Oberliga NRW met als resultaat 3 punten en een voorlaatste plaats. Nipt voor RC Hürth, tegen deze tegenstander werden ook de 3 punten gehaalt. Heeft het bestuur in samenspraak met de trainerstaf eind mei besloten om het 1e team terug te trekken uit de Oberliga. Met als gevolg dat men wordt ingedeeld in de Landesliga niet zoals bij een degredatie 1 klas lager maar 2 klassen lager.

De trainingen van de senioren beginnen op vijdag 1 augustus, dit omdat de competitie alweer op 23 augustus van start gaat. Op zaterdag 23 augustus komt het team van RG Senden/Bielefeld in de Sporthal "De Baneberg" op bezoek.

De Jeugd trainingen worden op dinsdag 26 augustus weer hervat, deze zullen weer onder leiding staan van Ayoup Keyani, Alex Paulányi en Jan-Willem Heinrichs.Landesmeisterschaften NRW 2014  vrije stijl te Landgraaf!!


Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Landesmeisterschaften van NRW voor Junioren, A-, C-, D en E jeugd vrije stijl werd deze buiten Duitsland gehouden. In 2013 werd KSV Simson benaderd door de Ringerbund NRW met de vraag of Simson interesse had om een Landesmeisterschaften te organiseren.  Deze Landesmeisterschaften zijn voor de worstelaars van NRW zeer belangrijk, op dit toernooi kunnen de worstelaars hun nominatie voor de Duitse Kampioenschappen halen!!
Op 25 januari 2014 was het dan zover, de Landesmeisterschaften ging op deze dag van start met de Junioren en de C-jeugd. Voor deze dag waren 105 worstelaars aangemeld. Voor de eerste keer werd er ook een nieuw  computersysteem in gebruik genomen, ontwikkeld door Carsten Schäfer en Oliver Stach. dus een dubbele primeur voor Simson.
Om het verloop van zo een toernooi vergt ook veel werk, bij deze onze dank aan alle sponsoren en medewerkers in de sporthal en kantine!

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu