Nieuws 2016 - KSV Simson Homepage

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws
04-12-2016.
Simson jeugd actief op Nicolausturnier in Witten.

Zondag 4 december hebben 11 jeugdige worstelaars van KSV Simson deelgenomen aan het 1. Wittener Nicolaus Nachwuchsturnier.Voor een aantal jeugdleden te weten Maren Baar, Celeste Becholz en Sem Holtkamp was dit hun eerste toernooideelname. Onder het motto meedoen is belangrijker dan winnen zetten zij hun beste beentje voort en dit leverde hen hun eerste podiumplek en diploma op. Maren en Sem werden beide 3e en Celeste behaalde een 2e plaats!
Een dik verdiende 1e plaats was er voor Justin Kloek, Diana Keyani en Imre Baar.
Maar ook de andere worstelaartjes van Simson behaalden prachtige resultaten.
Jason Kloek 2e plaats
Thijmen Lin 2e plaats
Chesney van Leeuwen 3e plaats
Tijmen Heinrichs 3e plaats
Ronaldo van den Boogaart 4e plaats

Aan het eind van het toernooi bleek dat de jeugd in het totaalklassement van alle 11 ploegen een prachtige 2e plaats heeft behaald. Een geweldige teamprestatie!

Alle worstelaars, worstelaarsters en trainers gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

17-10-2016.        Medailleregen voor KSV Simson jeugd!

9 jeugdleden van KSV Simson namen afgelopen zondag 16 oktober deel aan het, met 285 deelnemers, zeer sterk bezette Willi Boley Gedächtnis Turnier in Bonn.
Op maar liefst 5 matten werd er door de jeugdige deelnemers geworsteld.
Voor de jeugd van Simson was dit een mooie gelegenheid om te laten zien wat ze in de afgelopen maanden door hard te trainen weer allemaal hebben bijgeleerd.
En het harde trainen werd beloond! Aan het eind van de dag keerde de jeugd huiswaarts met maar liefst 4 gouden , 1 zilveren en 1 bronze medaille.
Indruk maakte vooral de zesjarige Jason Kloek die in zijn gewichtsklasse maar liefst al zijn 4 partijen winnend afsloot en daarbij ook nog eens bijna geen enkel punt tegen kreeg.
Ook Diana Keyani, Ronaldo van de Boogaart en Jurgen Kaaijmolen wisten hun partijen te winnen en mochten de gouden medaille ophalen.
Imre Baar (zilver) en Chesney van Leeuwen (brons) worstelden prima wedstrijden bij de meisjes en zagen hun inzet ook beloond met een mooie medaille.
De net zesjarige Thijmen Lin worstelde zijn eerste tournooi en wist de 4e plaats te halen. Justin Kloek en Karsten Kaaijmolen haalden respectievelijk de 6e en 7e plaats.

Een geslaagd tournooi voor zowel de jeugd alsook hun trainers/coaches Alex Paulanyi, Ayoub Keyani en Pierre Lin.
20-08-2016.
KSV Simson na 2 seizoenen weer terug in de NRW-Oberliga.

De competitie 2016 in de Oberliga staat weer voor de deur. Op 27 augustus 2016 start alweer de nieuwe competitie voor KSV Simson Landgraaf. De worstelaars van Simson komen pas op 03 september in actie, een uit wedstrijd tegen KSV Hohenlimburg de Oberliga kampioen van 2015. Eigenlijk zouden zij promoveren naar de 2e Bundesliga, maar ze hebben vrijwillig afstand genomen van deze promotie. Simsons eerste thuis wedstrijd zal op zaterdag 10 september plaats vinden in de sporthal "De Baneberg" tegen AC Mülheim am Rhein.

Voorbeschouwing op het seizoen 2016.
KSV Simson streeft een plaats in den middenmoot aan, het zal zwaar worden om dit te bewerkstelligen. De NRW-Oberliga heeft een paar topploegen die om het kampioenschap zullen strijden, zoals KSV Hohenlimburg, KSK Konkordia Neuss en TKSV 1906 Duisdorf. De mannen van Simson willen tegen deze ploegen hier en daar voor een verrassing zorgen.
Het team is compleet gebleven, toch kon Simson nog 3 worstelaars aan het team toevoegen.
De drie nieuwe aanwinsten zijn George Ramm (GB.), winnaar van het brons in de 60 kg vrije stijl op de EK voor Junioren op 24-06-2016 te Boekarest (Roe.).
Dan nog 2 toppers van eigen bodem n.l. Niazi Masoud 2 voudig winnaar  van ons eigen Grenslandtoernooi (2014 & 2015.). En Mojtaba Farahani die ons in de hogere gewichten zal versterken.
10-08-2016.

KSV SIMSON LANDGRAAF WENST ONZE JESSICA BLASZKA ENORM VEEL SUCCES OP DE OLYMPISCHE SPELEN 2016 TE RIO DE JANEIRO.

Aanstaande donderdag de laatste training op Nederlandse bodem.
Vrijdag vertrekt het gezelschap richting Amsterdam, waar men overnacht. En zaterdag de 13e augustus vliegen zij dan richting Rio de Janeiro.

Woensdag de 17 augustus om 15.00 uur starten de wedstrijd in de 48 kg. vrouwen.

In de Sporthal "De Baneberg" kunnen jullie de wedstrijden op een groot scherm dan volgen.

                               
19-02-2016.
Meidenteam KSV Simson Landgraaf op de Landesmeisterschaften 2016, Schülerinnen in Witten te Duitsland.

Individuele uitslagen van onze meiden:
Diana Keyani 2e 20kg 2 tegenstanders
Chesney van Leeuwen 5e 23kg 4 tegenstanders
Fenna Stavasius 6e 26kg 5 tegenstanders
Zeynep Dönmez 1e 28kg 5 tegenstanders
Evi Tilburgs 5e 28kg 5 tegenstanders
Imre Baar 5e 38kg 4 tegenstanders
Wij zijn super tevreden over de resultaten aangezien het voor sommige meiden pas het eerste of tweede toernooi was.
Kijk hier voor alle uitslagen:
http://www.ringen-nrw.de/cms/index.php…
01-03-2016.    Aiden Helwig wint goud in Wigan, Engeland!!

Op 26 februari vertrokken enkele Simson worstelaars onder leiding van coach Eric Bos naar Wigan ( 20km van Manchester ), England. Om daar deel te nemen aan het Int. worsteltoernooi van Aspull Warriors Wrestling Club (vrije stijl). Bij de jongens tot 15 jaar kwamen namens Simson Aiden Helwig en Jürgen Kraaijmolen op de mat. Aiden haalde in zijn gewichts-klasse overtuigend de 1e plaats hij won alle partijen op touché. Jürgen werd in een zwaardere gewichtsklasse 2e. En in een onderlinge bij partij wist Jürgen Aiden te verslaan.
Scott Geelen kwam voor Simson in de 61 kg junioren op de mat en werd in deze gewichts klasse 2e.
Wesley Mulder en Alex Paulányi starten beide bij de senioren in de 65 kg. Het werd een lange dag voor hun want beide kwamen 5 keer in actie. Wesley wist 3 partijen te winnen en Alex won er 2. In hun onderlinge partije werd het onbeslist 4-4. Maar doordat Wesley de laatste punten scoorde werd hij tot winnaar uitgeroepen. Dus Wesley 3e en Alex 4e.
20-02-2016.

De eerste Bondstoernooien
voor jeugd en senioren zijn alweer geschiedenis!

Op 16/17-01-2016 waren er de Bezirksmeisterschaften vrije stijl in Oberforstbach. Op zaterdag 16 januari stonden bij de B-jeugd in de 63 kg. Aidan Cooper Hedwig en in de 69 kg. Jürgen Kraaijmolen op de mat, beide werden 2e in hun gewichtsklasse. De senioren Adam El Kandoussi (61 kg.) 2e en Scot Geelen (61 kg.) 3e, Alex Paulányi (65 kg.) 1e, Wesley Mulder (70 kg.) 4e en Joey Berkenbosch (97 kg.) 3e  voor Simson in aktie.
Zondags 17 janauri was de jeugd aan de beurt. Bij de E-jeugd haalde Diana Keyani een prachtige 2e plaats in de 20 kg klasse en Evi Tilburgs werd verdienstelijk 5e in de 29 kg. klasse. Bij de D-jeugd bracht Simson 3 worstelaars op de mat. met een 6e plaats voor Ahmet Dönmez (29 kg.), Imre Baas werd 3e in de 38 kg. en tenslotte Ronalde van de Boogaart in de 55 kg klasse 2e.
23-01-2016 Organiseerde TKV Hückelhoven 1927 de Rheinlandmeisterschaften grieks/romeins, helaas bracht KSV Simson maar 1 worstelaar op de mat te weten Alex Paulányi (66 kg.). Alex werd 3e.
Op 30 jauari reisde de Simson worstelaars Scott Geelen en Alex Paulànyi (beide in de 66 kg) naar TSG Herdecke om daar deel te nemen aan de Landesmeisterschaften grieks/romeins. Scott werd 8e en Alex werd 2e vicemeister zoals de Duitser graag zegt.  
En tenslotte was er op 13-02-2016 in Bönen bij de Landesmeisterschaften vrije stijl georganiseert. Scott Geelen werd 5e bij de senioren in de 61 kg, Wesley Mulder 4e in de 65 kg. en Alex Paulányi 5e in de 70 kg.

Al met al toch prima prestaties van onze jongens.
08-01-2016.

Dhr. Theo Quaedvlieg (secretaris) benoemd tot ERELID van KSV Simson Landgraaf.

Iedere vereniging heeft ze, jullie weten wel die mensen altijd bezig zijn en vooral kijken of alles gesmeerd loopt. Belangrijk vinden zij dat alles op rolletjes loopt en iedereen het naar de zin heeft.
Dat is ook heel belangrijk , maar laten we niet vergeten dat zoiets niet vanzelf sprekend is .
De meeste verenigingen zijn al blij met iemand die zorgt dat alles z'n gangetje gaat, daar is ook niks mis mee. Maar wij hebben er een die doet daar nog een schepje boven op.
Hij heeft al een Koninklijke onderscheiding jaren geleden verdiend,anders hadden we hem nu voorgedragen voor al het werk wat hij voor ons doet.

  

Een paar voorbeelden:
1 )  Secretariaat van Simson al vele jaren
2 )  Pinkpop al vele jaren en als we niet oppassen wordt hij nog de rechterhand van Jan Smeets.
3 )  Grenslandtoernooi secretariaat , onderbrenging van deelnemers ,  Voorbereiding Draaiboek. Sponsoren, Subsidies Provincie en gemeente .
4 )  Werving van sponsoren .( met dank overigens aan die sponsoren )
5 )  De broodjes  met worst die elke thuiswedstrijd genuttigd worden.
6 )  Tijdens de hele kompetitie contact houden met onze worstelaars in het land.
7 )  Bij elke wedstrijd in de competitie zijn de trainingspakken in puike staat, ook mede dank zij Margriet  "zijn vrouw".
We zouden zo nog even doorkunnen, want hij is ook niet te beroerd om de jongens na de training te helpen met de mat op te ruimen, of voor de schoolsport alles te regelen.   Sporthal beheer doet hij er even tussen door.
Daarom vond het bestuur (uiteraard zonder Theo )met de Ereleden en erevoorzitter dat Theo vanaf vandaag ook ERELID is van Simson.   Als we wachten zoals te doen gebruikelijk is na iemands actieve vrijwilligerswerk , dan komt het er nooit van.
Dus is Theo bij deze namens heel Simson  ERELID van KSV. SIMSON .
Margriet hartelijk dat Theo zolang met jou mochten delen.!!!

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu