Nieuws 2017 - KSV Simson Homepage

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws
16-07-2017.

Engels trio gaat voor KSV Simson deze competitie de mat op !

Simson heeft enkel 3 nieuwe worstelaars aangetrokken te weten Lewis Mc Grath en Ros Connelly ( beide uit Engeland) en een Iranees voor in het zwaargewicht vrije stijl.
Tevens wordt er op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus een trainings weekend georganiseert. Voor dit weekend worden worstelaars uit Nederland en van verenigingen uit de regio verwacht.
Er zal getracht worden om enkel gasttrainers te vragen om een training te verzorgen.

De 1e competitie wedstrijd is op vrijdag 25 augustus uit naar TKSV Bonn Duisdorf.


V.l.n.r.: Ros Connelly, Lewis Mc Grath & George Ramm.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
15/16-04-2017.

               Int. Paastoernooi 2013 te Utrecht!

Ook in Utrecht scoort Simson.

Dit weekend nam een kleine groep jeugdleden namens Simson deel aan het Paastoernooi in Utrecht. Dit onder begeleiding van Eric Bos, Pierre Lin en Alex Paulányi.
De kinderen die deelnamen waren: Jason Kloek 2e plaats  22 kg. ( 7 deelnemers),  Justin Kloek 6e plaats 28 kg. ( 13 deelnemers),
Tijmen Lin kwam helaas in de 29 kg. niet door de voorrondes in een sterke deelnemersveld van 17.
Diana Keyani een 2e plaats in de 20 kg., Chesney van Leeuwen 5e plaats in de 22 kg.  en Celeste Becholz 6e plaats in de 31 kg.
Een super weekend voor onze jonge worsteltalenten en trainers.                                  
            
01-04-2017.

               Landesmeisterschaften-NRW vrije stijl in Aachen!

Jason Kloek Landesmeister vrije stijl 2017.

Op zaterdag 01 april 2017 stonden 7 Simson jeugdige worstelaars met wisselend succes in Kornelimunster (Aachen) op de mat.
Met als uitschieter Jason Kloek hij won bij de E-jeugd (23 kg.) met overteugend zijn 5 wedstrijden. Chesney van Leeuwen werd in dit gewicht 3e, zij won 3 van de 5 partijen.
Sem Holtkamp had niet zijn dag en werd in de 27 kg klasse 5e, vorige week was hij nog 1e in een beginners toernooi in Landgraaf.
Bij de D-jeugd kwamen Justin Kloek (28 kg,), Celste Becholz (29 kg.) en Imre Baar ( 45 kg.) op de mat. Justin won 4 van zijn 5 partijen en werd daardoor 2e. Celeste verloor haar 5 partijen en werd 6e.
Imre wist 1 van haar 4 partijen te winnen en behaalde hiermee een 3e plaats. Voor Simson stond Ronalde van de Boogart bij de C-jeugd in de 63 kg. op de mat, bij wist 1 van zijn 2 partijen te winnen met als resultaat een 2e plaats.
                                                               
28-01-2017.

Jessica Blazska wint Grand Prix in Parijs!!!!!!!!        

George Ramm uitgeschakelt in de kwartfinale!!

Donderdag 26 januari vertrokken Jessica Blaszka en George Ramm met de trainers Frans Snijders en Michael Krauth richtung Paris. Beide Simson worstelaars zouden dat weekende deelnemen aan de Grand Prix van Parijs.

Jessica moest zaterdag ochtend op de mat, zij ging op de mat in de 48 kg klasse. In de qualificatie ronde moest zij tegen de Noorse Ramona Eriksen, het werd een touché overwinning bij een stand van 10 - 0 in haar voordeel.
De Wit Russin Viyaleta Chyryk, Jessica had met deze Wit Russen veel moeite maar wist na 6 minuten de partij toch te winnen. Uitslag 5 - 3. In de halve finale had Jessica een "Walk Over" want haar tegenstandster Kseniya Stankevich ( Wit Rusland) melde zich ziek af. In Finale tegen de Franse Julie Sabati beheerste Jessica haar tegenstander en won na 2 min 50 op touché.
Top prestatie van Jessica.

Op Zondag was het de beurt aan George Ramm (GBR.) om zijn kunnen onder bewijs te stellen. Helaas voor Goerge was het toernooi ten einde voordat het goed begonnen was. In de kwart finale verloor hij met technisch overwich van de Fransman Lurii Siemakin.28/29-01-2017.

Beziksmeisterschaften Grieks/Romeins te Hückelhoven (Dui.)

In het weekende van 28 - 29 januari kwamen enkele worstelaars van  KSV Simson in Hückelhoven op de mat. Zaterdag 28 januari waren dat bij de senioren Alex Paulányi ( 66 kg.), Scott Geelen ( 71 kg.), Jeffrey Hansen ( 80 kg.) en Mehmed Ali Tokul ( 130 kg.). Alex Paulányi werd na 1 verloren partij en 2 gewonnen 3e ( 8 deelnemers.), Scott Geelen verloor zijn 3 partijen en werd 4e ( 4 deelnemers.), Jeffrey Hansen werd 5e van de 7 ( verloor 2 en won er 1).  Mehmet Ali Tokul had geen tegenstanders en werd zodoende 1e in de 130 kg.

Dubbelslag voor Jason Kloek.
Successen Simson Jeugd duren voort.
Zondag 29-1 namen een aantal worstelaars deel aan de Rheinland Meisterschaften in Hückelhoven. 2 weken geleden waren de Rheinlandmeisterschaften Vrije Stijl en nu stonden de Meisterschaften in de Grieks Romeinse Stijl (geen gebruik van de benen) op het programma. Alleen de E-jeugd worstelde ook dit toernooi Vrije Stijl.
Onder begeleiding van coaches Frans Tilburgs, Bo Bos en Alex Paulanyi ( zaterdag tijdens hetzelfde toernooi, maar dan voor senioren, goed voor een 3e plaats in zijn klasse tot 66 kg) werd er weer vol overgave geworsteld.
Voor Lennon Curvers was dit zijn allereerste toernooi. Hij is pas een aantal maanden bezig maar laat nu al zien dat hij goed op weg is. Vol enthousiasme gaat hij de mat op en laat zien wat hij nu al in zijn mars heeft. Deze keer nog geen winst voor hem maar wel een verdiende 5e plaats!
Sem Holtkamp komt steeds meer op dreef. Zijn eerste wedstijd weet hij met 12-0 te winnen. Zijn tweede partij wordt een gelijkspel en verliest hij jammer genoeg doordat zijn tegenstander het laatste punt maakt. Sem wordt knap 3e op dit toernooi.
Thijmen Lin heeft sterke tegenstanders in zijn gewichtsklasse. Hij worstelt een prima toernooi en behaalt aan het eind van de dag een meer dan verdiende mooie 3e plaats.
Justin Kloek worstelt iedere week beter en je ziet de vooruitgang. Sinds januari komt hij uit in de D-jeugd. Oudere tegenstanders en de wedstijden duren 2x zo lang. Dit toernooi is zijn eerste toernooi in de Grieks Romeinse stijl. Hij worstelt mooie technische partijen en haalt vele punten binnen. Een paar kleine foutjes eruit halen en dan gaat hij weer meedoen om de winst bij de toernooien. Hij behaalt een mooie 4e plaats.
Ronaldo van de Boogaart komt uit in de C-jeugd. Hij verliest helaas zijn partij maar het gaat iedere keer beter en beter.
Matchwinner was ook deze keer de 7-jarige Jason “the little machine” Kloek. In zijn klasse tot 22 kg behaalt hij voor de tweede keer in 2 weken de titel Rheinlandmeister. Hij worstelt fantastisch en is nog steeds ongeslagen, ook dit toernooi verliest hij geen partij.
De jeugd geniet nu even van een welverdiende toermooipauze. Er wordt de komende weken weer hard verder getraind zodat bij het vervolg van de toernooien in maart ze deze geweldige stijgende lijn kunnen voorzetten.


                                                 


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu