Scheidsrechters - KSV Simson Homepage

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Clubinfo

Simson´s scheidtsrechter Ron Visser promoveert naar de Olympische klasse!!!
Dit weekend is door de FILA bekend gemaakt dat Ron Visser is ingedeeld in de hoogst denkbare internationale categorie, de Olympische klasse.
Dit is waarlijk een prestatie van formaat. Ron zijn prestaties zijn door de FILA docenten niet onopgemerkt gebleven, en hebben ertoe geleid dat Ron is gepromoveerd naar de hoogste klasse.
Ik denk denk dat ik namens de hele worstelsport spreek als ik Ron hiermee van harte feliciteer. Ik heb er alle vertrouwen in dat Ron zijn prestaties op de komende EK’s en WK’s ertoe zullen leiden dat hij uitverkoren wordt om in Brazilië ons land op de Olympische spelen te mogen vertegenwoordigen.
Ik wens hierbij, en ik denk dat dat ik namens de gehele worstelsport spreek, Ron meer dan alle succes.Arash Rayhani. Ron Visser.  

KSV Simson heeft ook 2 zeer ervaren Nederlandse scheidsrechters aktief in
  in de Duitse competitie.

            
Momentaan heeft KSV Simson Nederlands beste worstelscheidsrechters iedere week aktief in de Duitse competitie en toernooien.
                             Te weten Ron Visser en
Arash Rayhani, beide mogen bij de worstelbond van Nordrheinwestfalen tot in de Oberliga fluiten, helaas voor beide

             mogen ze niet in de 1e en 2e Bundesliga fuiten omdat deze twee competities onder de mantel van de Duitse worstenbond vallen.
                           Wij menen dat is een gemiste kans voor door de Duitse bond. Ron Visser en Arash Rayhani zijn staan beide in de 1e catogerie voor scheids-
                          rechters bij de FILA. Ron hoopt om binnenkort genomineert te worden voor de Olympische catogerie en Arash
is recentelijk gepromoveert

                             naar de 1e catogerie. Recentelijk heeft Ron nog gefloten bij de Afrikaanse Kampioenschappen waar hij enkele finalepartijen mocht fluiten.

                          
Zouden er leden binnen de vereniging zich geroepen voelen om namens KSV Simson een opleiding te volgen om ook als scheidsrechter
                                   op de mat willen.Neem dan contact, voor informatie en data´s van de cursus met Ate Postma of Theo Quaedvlieg. Elk jaar is er een opleiding   
georganiseert door de Duitse worstelbond van Nordrheinwestfalen.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu